dirtyfingers flaka
2008 05 10 » 18:11 | Uncategorized | Skriv en kommentar »

 

Äntligen har vi tinat fram Lillens berättar gen från det infrusna läget han befunnit sig i…

Här kommer en (nästan) sann historia som startade upp skotersäsongen 2010-2011!

Året var 1939 och i Finland var det konstant minusgrader och ofta låg temperaturen på 30 till 40 minusgrader, vid vissa tillfällen var den så låg som 50 minusgrader. Det var just därför alla finländare tillbringade den mesta av sin tid i sängkammaren för att hålla värmen. Byarna låg öde och det var bara lamporna på toaletterna som ibland tändes och släcktes… De finska männen hade en sängteknik som ingen kvinna kunde… Nej men just det, det var inte därför vi var här, nej!

Tänkte jag skulle ta med er på en liten söndagstripp jag gjorde i mitten av december. Klockan hade just slagit 05.00 och temperaturen visade -32grader. INGEN sätter sig på en skoter och beger sig ut i detta väder, men jag har inget val.. Kärringen där hemma sku ha en julgran.. till varje pris! ”-Och komför helvete int hem med vad som helst, för då jävlar!”…. Ekade i mitt huvud när jag med långsamma steg gick till skotergaraget..
Men men. Bara att prima 3 gånger och dra i startsnöret. Monstret frustar i gång på första draget. Jag grenslar dynan och ger mig ut på en tur jag aldrig kommer att glömma….

När jag glider fram på min Lynx på dom vita, öppna vidderna och knäpper den sista knappen på skogshuggarskjortan, för jag vill ju inte att brösthåret ska frysa.. Bakom mig blir det en isgata av allt snor som rinner ur näsan på  mig.. Ögonfransarna fryser och lossnar efter 100 meter.
Jag såg ut ungefär så här:

Men med ett monster mellan mina ben så kan jag inte låta bli! Gasar upp Lynxen på rullen men får efter 78meter panik bromsa ner monstret.. För där… där vid ett träd ser jag något som krampaktigt står och kramar ett träd.. Är det en björn? Nej, för bövelen… Det är ju en människa! Han stirrar bara rakt fram. Blicken får mina blodådror att frysa till is.. Och när jag tittar riktigt noga in i hans ögon ser jag hans tragiska liv passera i revy. Jag halar fram 70 liters dunken med hemtjårt som man lätt rymmer i packlådan på en Lynx. Snabbt häller jag i stackarn några liter sprit och det tar inte många sekunder innan det blixtrar till i hans ögon och han sakta men säkert segar sig ner mot marken. Med en duns hamnar han sittandes på rumpan och han stänger och öppnar munnen om och om igen, precis som en guldfisk.
Jag frågar:
– Va ä de med dig karl?? Vad har hänt dig? Har du blivit våldtagen av björn??
Inget svar.. Jag smäller till han med handflatan mot kinden och han reagerar inte..
Provar en till… Och då! Sakta vrider han på huvudet och han lixom borrar sina rådjursögon in i mina ögon och jag känner en iskall kår stöta genom kroppen..
Han försöker forma några ord med munnen, men det kommer inget ljud..
Ännu en gång frågar du: Hur är det fatt? Vad har hänt??
Det kommer inte ett ord ur munnen på pojkstackaren så jag stjälper i han nån liter till av dunken.. Då börjar man se att färgen sakta börjar stiga i halsen, upp över ansiktet och det frysna spikraka håret börjar att vekna och lägga sig på huvudet.
– Det var… jag vill… dom.. Hur kan man??? Hur gör man??? Varför?? Så… mot varandra.. mot mig….. Snälla! Ta mig härifrån!! Jag vill Bort!!
Jag gör som han säger och hjälper honom upp på skotern och på vägen hem så ser jag ju den mest perfekta julgranen i världshistorien! Orden: ”-Och kom för helvete int hem med vad som helst, för då jävlar…” ekar i mitt huvud, så det är bara att hoppa av och börja såga.. Men till min fasa så ser jag ju att jag hade glömt motorsågen. Jahaja! Drar fram hagelgeväret och med två välriktade skott så är den kampen över och granen åker på släp hela vägen hem. Efter att ha dragit in den underbara julgranen till sambon så tar jag den stelfrusna karl´n till gillestugan och han sitter bara i soffan och tittar rakt fram och gör fortfarande samma rörelse med munnen och inte ett ord kommer ur munnen.. Jag springer och hämtar dunken som nu bara är halfull efter att ha hållit mig och den okända mannen varm på vägen hem och resten av kvällen är lite suddig………….
Men dagen efter när jag vaknar upp i soffan och den mystiska mannen är spårlöst borta, dunken tom också hittar jag en lapp på bordet där det finns lite anteckningar:
INVIGNINGSRITUAL….
EN TIGER?
ÖGONBINDEL………. 
BODEGA??
KÄLLAREN…
ORANGE
MÄN MED SVARTA HUVOR…
STARKA LAMPOR….
PASTOR???
ÄPPLEN…
SKOTERSKIDOR…
NITAR?
ORDET NEJ!!

Denna mannen hade alltså blivit nekad tillträde av den ökända sekten i Bålforsen och dom hade helt sonika hjärntvättat stackaren så han inte skulle minnas något, och sedan kört ut honom mitt i skogen för att någon skulle hitta honom..
Kan det verkligen vara så?
Är det så det går till i bålforsen??
Vad händer i källaren i bodegan??
Vad skulle dom med äpplen till?
Vars finns denna man som jag räddade?
Kommer jag någonsin att få träffa honom igen?
Så många frågor, men så lite svar!!!!

Lillen har lovat att fortsätta författandet med en ny (nästan)sann berättelse inom en snar framtid…titta in hit och se om den har landat…

 

 

”Det är början av juni och gräset är grönt och här sitter man på balkongen i shorts och bar överkropp, och jag vet inte om det är solen eller min ooootroligt vita bringa som lyser upp morgonen, men vackert är det. Fåglarna kvittrar och inte en sekundmeter vind är det i luften. Sitter och drömmer mig tillbaka till vinterns underbara upplevelser, nederlag, glädjestunder och gånger när det var nära till tårar. Här kommer en liten sammanfattning av vinterns bravader.. OBS! Kom i håg att det är inte skådespelarna i denna historia som har skrivit brevet, och inga namn är nämda för individernas familjer inte skall komma till skada…..
 
Vinterns första motortjuuning med teamet var i den underbara byn Flakaträsk, där vi skulle lasta av våra vilddjur och glida ner på flakasjön och släppte dom lös. Vissa hann inte många meter från släpet innan man fick justera för att få skotrarna att gå, men sen så fick dom i hop grejorna och kunde puttra in trimgrejorna i 12km/h i en timma på en vidöppen och alldelens underbar sjö. Medan andra frustade genom snår och skog för att få det perfekta hoppet ur skogen och ut på isen. MEN fastän höjdskillnaden mellan skog och is var nästan 2 meter så hann fan tungklumpen sätta ner skidorna i isen innan låååångbandet hade lämnat skogskrönet.. Vissa blev bogserade hem och vissa fick testa topphastigheten mot en *host* LYNX Switchback *host*. Men dagen var kall och underbar och vi fick några riktigt fina foton från den dagen. Och vi hade höga förväntningar om den stundanade preimärtävlingen i BurkarCupen som skulle gå av stapeln på Travbanan i Lycksele.
När första tävlingsdag var kommen hängde frosten i träden och inte en fågel kvittrade när vi samlades för samlad avfärd mot tävling och när vi kom fram radade vi upp alla monster inför andra suktande tävlingsförare. Vi fick NÄSTAN i gång alla skotrar till tävling, och vi skördade riktigt mycket poäng. Medan Ockelboförarna lättade och tokskruvade mellan heaten stod vissa Dirty Fingers medlemmar och skrattade medan andra fick köra in till stan och köpa ficklampor för att få baklyse på skotrarna. Men skratta bäst som skratta sist. Ockelboarna höll inte och Dirty Fingers tog ledningen i Team tävlingen. En ledning dom aldrig kom att släppa under hela vintern.
Glada i hågen styrde vi några veckor senare våra bilar och skotrar mot Vilhelmina där det var dags för långlopp med Le Man´s start(springstart). Vilket vi i Dirty Fingers inte riktigt såg fram emot pga att träninglägret på hög höjd, vilket vi bokat för att få våra nååågot överviktiga kroppar att orka springa! inte gå eller jogga, utan SPRINGA 15 meter, uteblivit pga sträckningar i lår och ont i halsar och alla dess möjliga ursäkter.
När vi passerade Vilhelminas kommunskyltar bredde sig ett islager ut på våra bilar med start vid huven och sakta flyttades bak över hela bilarna och över skotrarna. Allt liv och rörelser i trädtopparna försvann och inte en björn skymtades i skogarna längre och alla tittade storögdt på tempmätarna. Dom visade på dryga -20grader och våra överlevnadsinstinkter slog genast igång och vi stannade på en P-ficka för att överlägga om vi skulle vända eller köra vidare…. trodde jag! Men ack. Det var bara en PissPaus som stundade och ja! Det gick åt många sockerbitar för att lura fram ormarna i den kylan. Men efter att vi skrivit våra namn i snön så slingrade vi vidare i kylan mot tävlingsområdet. När vi kom fram och började lasta av skotrarna så fick vissa problem med att få skotrarna att gå i kylan. Men vissa fick fara före och anmäla alla så vi inte skulle komma försent och inte få tälla upp och tappa viktiga poäng. Vi kan sammanfatta tävlingen så här. Vissa kom sist pga strul med gashäng, vissa kom aldrig till start utan hade skotern stående i depån utan skidor och bränsleslang, men humöret var ändå på topp på föraren. Vissa gjorde en igentligen omöjlig djupdykning in under huven medan han körde på banan och letade värme bland motordelarna i den bitiga kylan och vissa puttrade runt banan på halvgas och ÄNDA blev 3:a i sin klass. Och vissa dom oss ägde banan och körde in på 3:e plats . Vi fick 3st 3:e platser och tack vare dom underbara förarna kammade vi hem många och viktiga poäng till teamtävlingen. Det var kallt och jävligt den dagen men med varm choklad och kaffe och ett jävla anamma så överlevde vi dagen.
Nästa tävling var Dragrace i skellefteå. Inget vi lite tyngre killar såg fram emot och det jävlades ju som vanligt för vissa. Utan Magnapull och nödstopp blev det många svettpärlor innan monstret gick igenom besiktning, men det gick. Andra hade full koll på sina skotrar och bara väntade på att få göra det vi är bäst på och sen åka hem som teamledare i totalCupen. Hmm jaaa…. Det var inte riktigt så, men ändå var vi nog ganska nöjda med dagens tävlingar. Alla skotrar höll och vi alla kom hyfsat i våra olika klasser utom en av oss som tog hem 3:e platsen i bredband och enligt planerna behöll Dirty Fingers ledningen i Teamtävlingen efter 3:e tävlingar av totalt 6st i BurkarCupen.
Rusksele nästa! Nästan hemmaplan och det var backtävling som väntade oss den dagen. Solen stod högt på himlen och fåglarna kvittrade och allt var så lugnt i byn´s slalombacken tills det stormade in drygt 100 skotrar och det var sammanlagt cirka 800st personer som rörde sig i slalombacken under dagen har dom räknat ut! Byborna säger att naturlivet runt slalombacken aldrig har återhämtat sig efter den dagen, och det kan jag förstå.. Tävlingen då? Hmm ja.. Vissa hade lastat av skotern i rusksel och körde till tävlingen, och han hade som vanligt problem med skotern(Vilket som nu senare har visat sig vara en trasig toppackning), Men han var ju glad ändå fastän han tog sig upp för den såsiga och tungkörda backen 1gång av 3 försök.. Vissa hade ju verkligen fått fart på sina skotrar med div trimpipor och bantning av kroppar så skotrarna skulle orka upp för den branta backen. Och upp tog dom sig ju! Vissa dirty medlemmar tämligen flög upp. Dagen till ära hade Dirty en gästförare som med en säregen körstil och vissa omvägar genom skogen tog sig upp för backen en gång av 3 försök, men han sammanfattade sin dag med att det var en av dom bästa dagarn i sitt liv. Han hade fått bära Teamnamnet på ryggen och på div. dekaler skotern och hade riktigt roligt med oss grabbar!
Sen så var det bara två tävlingar kvar innan vi hade bärgat hem Teamtävlingen! Men nu verkade det som att vi tappade poäng och bakomvarande team plockade in en massa poäng så nu började vi prata om att toktrimma och kanske åka och hälsa på dom andras garage och mixtra lite, men vi kom ju fram till att vi kör ju Lynx så det kommer inte att behövas ju. Vi styrde våra bilar mot Åsele för en crossbanetävling som gick av stapeln på en fredagkväll. Skulle från början gå på Lördan, men arrangörerna hade glömt att det var en liiiiten anonym skotertävling i Malå (SkoterCross-Vm) samma helg som kanske skulle dra liiite mer folk så dom tog det beslutet att göra bort tävlingen på fredagkväll. Där gick det då käpprätt åt helvete för vissa SOM VANLIGT och riktigt bra för andra. Banan var riktigt rolig och Dirty gänget körde in 2st 3:e platser. På vägen hem så glömde ju en förvirrad dirtymedlem att knäppa fast sin huv så den åkte upp och drogs ca 1 km efter släpet innan det uppdagades.. Men vi har ju blivit så underbart duktiga på spackel och lackering så det skulle ju inte vara några problem.
Nu var det ett bra tag tills den avslutande gräsdragracetävlingen i Åmsele som skulle gå av stapeln den 30Maj. ALLA dirty Fingers medlemmar låg ju självklar i hårdträning för att uppehålla den otroliga form och kondition vi utformat under vintern för det skulle verkligen avgöras i sista tävlingen vilka som skulle vinna totalcupen i klasserna OCH om Dirty Fingers skulle ta hem totalCupen i Teamtävlingen. Så det fick verkligen inte sitta i att vi förslappat oss och blivit rund(are) fram till den sista avgörande tävlingen. En vecka innan sista tävlingen så samlades alla grabbar i det hemliga DirtyGaraget(Se tidigare inlägg där det var en spionhund som upptäcktes) och bytte motor och satte dubbla gasare och effektpipa på den skotern som gått sämst under vintern. Det fick inte vara något som skulle gå snett på sista tävlingen! Alla filade, putsade, många tjyvrökte och borrade och fettade in grejer och tillslut när kvällen var över så stod den där.. The BIGGEST MEANEST OCH MEST HÖGLJUDDA SKOTER  vi någonsin hört! Effektpipa, dubbla gasare OCH dubbla utblås… Huvva, den skotern skulle inte bli att leka med på dragracet… Ägaren till skotern som är duktig på att laga sönder saker sattes under skruvförbud och nyckeln till garaget gömdes väl fram tills dagen före tävling. Alla spåren sopades igen så inte Barockaas eller Hot Pistons förarna skulle hitta dit.
SÅ VAR DAGEN KOMMEN! Sista avgörande tävlingen i BurkarCupen. En tävling som skulle avgöra allt. Glädjetårar eller smärtetårar skulle fällas när tävlingen var över och alla var riktigt nervösa när vi i samlad trupp körde mot Åsele. Det var såååå otroligt hett och solen gassade på hela dagen. Mycket taktiksnack pratades i bilarna  och det blev en del nervösa pissstopp innan vi kom fram. Alla skotrar lastades av och ställdes upp i depån och sen blev det nervös väntan innan vi fick börja köra. Som ni kanske läst såhar ni nog vid det här laget fattat att vi höll undan och vann teamtävlingen, men direkt efter tävlingen var vi förare inte lika säkra. Våran osäkerhet mynnade ut i att vi inte riktigt fick dom fina resultat som vi önskade från alla plus att vi hade ju en förare som varit på alla och frågat om alla hade tankat, skruvat fast cyllarna, ställt in gasarna, men det visade ju sig att han själv åkte ut Pga soppatorsk i sin egna skoter som han i all hast glömt att tanka!!!!! Det var många mörka tankar som gick i genom allas huvuden. Tänk om vi hade förlorat pga att vissa glömde tanka.. Han bjäbbar på alla andra, men glömmer sin egen skoter..
 
Men Alla sagor har ett lyckligt slut. Även så denna. Dirty Fingers drog i från och vann Teamtävlingen med bred marginal ner till andra platsen. Vi hade en kille som vann Lilla fläkt-klassen och killarna i bredband kom till slut 3:a, 4:a och 6:a. Vi tog även hem ett brons i Modifierade klassen.
 
Så nu sitter jag här med svetten rinnandes på min vita bringa i solen och det rycker konstant i gastummen. Abstinensen efter att få gasa en skoter på dom vita viddarna i Flakaträsk kommer aldrig att gå ur kroppen.. Snart är det vinter igen.. Snart…..                                                //Lill´n”

 

Barockaas Avslöjade!

Här har vi medlemmar i Dirty Fingers gått och varit oroliga för vad som händer i garagen i bålforsen inför Burkar Cupen.. Det har tisslats och tasslats om alla dess möjliga utomjordliga åkfordon dom försökt sätta i hop för att peta ner Dirty Fingers åkarna från pallplatserna. Det har pratats om reamotorer, lustgas, högfartsmattor och rökridåanordningar bak på ockelboarna…

MEN! I går åkte underteckand och Dirty Harald till Bålforsen för att forsla hem en Lynx som hamnat i fel händer. Dess vilsna själar kan inte hålla fingrarna borta från Lynxar, utan det köps in och tas delar från dom till dom där ockelboarna. Det är ju förklarligt när Lynx är det bästa märket, men det ska jag inte babbla om här.

Var var jag nu? Jo just det. Vi kopplade på ett släp och drog mot Bålforsen för att plocka upp en Lynx. Vad Peter Thiger, AkA Startsnöret inte visste var att jag skulle följa med. Men Peter skickade ett SmS till Harald där det stod att han inte under några som helst omständigheter fick gå in i garaget om inte peter hunnit ut och möta upp honom för där inne var det väldigt hemligt och hysch pysch för Pastorn var i full gång att trimma inför Burkar Cupen. Så listiga som vi är så släppte Harald av mig ca 100meter innan infarten till byn Bålforsen och där min resa genom Ockelbokyrkogården började. Jag smög som en ninja genom skogen och hoppade ljudlöst slalom mellan alla dissikerade och skrotade ockelboar. (Vill berätta varför dom har så många där ute pga att det är en skitskoter, men det tar jag inte heller upp här)

När jag börjar närma mig garaget så ser jag Thiger och Harald stå och diskutera om dittan och dattan. Då går jag in i Stealth Mode…. Min kropp blir hal och smidig som en ål och min hud blir som en kameljonts, skiftar efter omgivningen..

Jag ålar mig in i garaget, där alla fönster är mörklagda så ingen insyn finns alls. Men döm till min förvåning när jag ingen mostermaskin finns! Men mitt på golvet i garaget så står det en rostfri tunna och runt om ligger en massa verktyg, slangar och stora filter! Jag hittar en ritning på ett bord där inne där det står: Ritning på Hembränningmaskin från år1346 f.kr. Där ligger också fotografier på andra hembränningsmaskiner och brev från en anonym avsändare där det står hur enkelt det egentligen är att sätta i hop en hembränningsmaskin att man inte kan misslyckas, men eftersom ni tydligen lyckats med det så jag ska bryta ner det i barnförklaringar och hur man skruvar i en skruv..bla….bla….bla… Jag skrattar för mig själv åt dess okunnighet och råkar då knuffa till en skiftnyckel som ligger på ett arbetsbord. Snabb som en mus hoppar jag ner och gömmer mig i en soptunna Och i samma sekund som skiftnyckeln tar i golvet så kommer Peter inrusande in i garaget och med stora ögon letar igenom hela garaget efter inkräktare, men hittar ju ingenting misstänksamt så han går ut till Dirty Harald igen. 

 

Så var det ju bara att gå in i Stelath Mode igen och åla sig ut ur garaget och smyga tyst som en mus genom Ockelbokyrkogården igen och invänta Dirty Harald som plockade upp mig efter vägen.

 

Inte underligt att dom bara ställde upp med 1 skoter i abborrsträskliden. Inte underligt att alla hot och terroriseringar har upphört ju. Barockaas verkar ha ändrat inriktning på att slösa sin meningslösa fritid från att försöka förgäves slå Lynx i alla dess knepiga tävlingar till att supa sig redlösa i Bodegan hela helgerna och bekänna sig besegrade inom den innersta kretsen. Men det uttalas ju aldrig högt utåt inte, nej nej. Men nu vet vi…

 

Jaaa detta är då min uppfattning om vad som händer i Bålforsens garage just nu.

Och, Oh ja! Jag har gärna fel i detta fall och hoppas att vi kan få lite motstånd i Burkar cupen av dessa vilsna själar från en by som heter Bålforsen………

 

//James ”Lillen” Bond

————————————————-

Dröm eller verklighet bedöm själva

NU har det gått för långt! Jag sitter här och är förstummad, orolig och totalt förvirrad. Jag det är som en vanlig söndag, men någonting hände mig  idag. Jag måste få dela med mig av detta märkliga som utspelar sig i ett, för allmänheten, hemligt Dirty Fingers garage. Låt mig få försöka måla upp en bild om hur det hela gick till: Efter en mycket behaglig söndagscykeltur kommer jag fram till Garaget och parkerar Fritjofen utanför Garagedörren när jag plötsligt hör svaga ljud bakom garagedörrarna. Jag snubblar snabbt fram nyckelknippan och försöker leta fram rätt nyckel. Hjärtat rusar! Pulsen ökar markant! Vem kan ha tagit sig in i garaget utan nyckel? Är det någon från Bålforsen som fått reda på var mitt garage är och att jag håller på att bygga en värstingmaskin? Hade jag glömt låsa sist? Vem är och snokar bland våra potentiella BurkarCupVinnar maskiner? Ligger det en Thiger där inne med ficklampa och snokar? Är det en flicka som letar efter sitt godis? Dörren är då låst! Försöker låsa upp dörren, men tar ju bara fel nyckel hela tiden.. Till slut hittar jag rätt nyckel och låset klickar upp och jag öppnar försiktigt garagedörren….  Jag viker in huvudet och kisar in i mörkret för att försöka utskilja några människokroppar. Ser inget. Det bli knäpptyst.. Då tväröppnar jag dörren och på Kung Fu Panda-vis så rullvoltar jag in efter govlet samtidigt som jag med världens målbrottton skriker: HaiiiiiiJaaaaaaaa! Med en duns så slår jag huvudet i hannes monstermaskin som kommer att skrämma livet ur dom flesta till vintern.. Fumlar mig upp på ostadiga ben och intar fightposition… Men ser inget eller någon. Drar fram telefonen och skriker: Kom fram era småhondjävlar! Jag ska SmS:a hit en bulldozer som kör över er! Då plötsligt hör jag ett svagt hasande.. Och ut ur min tomma huv där det snart kommer att sitta en monstermotor så kryper en svart liten sak med kroppsstrumpa ut! Hoppar 3 meter bakåt samtidigt som jag i luften hinner ta ett kort med telefonen innan jag landar på min 60´s breda skotermatta…. Tror ni inte på F-N att Barockaas har skickat en spionmonsterhund! Den lagrar all information den ser och kan sen med telepati överföra sina visioner till Pastorn som i störfylla efter 3 Norrlands Guld folköl ritar ner allt på papper så dom i Bålforsen kan kopiera alla byggnationer, kopplingar och trimmningar. Innan jag vet ordet av så har Hundskrället smitit ut ur garaget och ensam ligger jag kvar med telefonen i handen och en bultande huvudvärk och förstår inte riktigt vad som hänt. Har det hänt? Är det på riktigt eller drömmer jag? Är världen så oroliga för vad vi i Dirty Fingers skapar i mörkret i olika garage runt om i stan?? Har vi satt oss så mycket i respekt hos tävlingsförare runt om i sverige? Många frågor, men ingen som vill ge mig svar..

 

Blåögt monster↓

 

 

 Lillen summerar

 

 

Oj oj oj oj oj oj… säger bara: OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ! Har tagit ut fartvidundret på 28,4 meters strippen vi har här på bakgården, säger bara: OJ OJ OJ OJ OJ.. Men nu går jag händelserna i förväg. Låt mig ta er ca 35minuter bakåt i tiden. Det var söndag kväll, fåglarna lyste med sin frånvaro.. Fick en snilleblixtidé! Varför inte gå ut och mata den törstiga besten som står i garaget och torrgasar för sig själv.. Sagt och gjort. Tog på mig Dirty Fingers tröjan och smög utan frugans vetskap ut till garaget. Ställde upp BÅDA dörrarna, (därför att hon är ju så bred) stog först i en minut med en tår i ögat och beundrade dena magnifika maskin.. Såg nästan ett leende på henne när jag klev in i garaget… “Nu ska jag få ut och gräva, vråla, pusta och stånka.. ÄNTLIGEN!!” tänkte hon. Det tror jag i alla fall. Matade in lite bensin i förgasar´n och drog i snöret… inte ett ljud… drog en gång till… inte ett ljud!! Nu blev jag svettig.. drog ett drag till… SpatteliBangBang lät det och hon var i gång! Som om hon aldrig tystnat någonsin.. gasade lite lätt och vilket gassvar.. hon ville bara i väg!! Värmde upp henne lite så hon inte skulle sträcka sig inför säsongens första race… Men till slut gick det inte att hålla emot.. Hon levde sitt eget liv.. ut ur garaget! Breeeställ på gräsmattan för att hitta starten på strippen.. Funderade lite fort om jag skulle starta på 1:an eller 2:an.. Blev ju lätt 2:an.. Adrenalinet pumpade, svetten lackade (kanske för att jag fick dra henne i kurvan runt husknuten till starten?? Dåligt med styrning på sommar´n :D)… Ekorrarna tittade ut ur sina bo:n och bara skakade på sina huvuden när jag gasade och hon frustade och ville i väg.. Gasen i botten! Hon reste sig! Att hon gjorde!! Det var nästan sa att på dom här 28,4metrarna så ville hon inte sätta ner skidorna.. Hoppade över skogskanten när banan tog slut och styrde med ett leende på läpparna mot garaget och hon styrde nästan med autopilot in i garaget och ställde sig på sin plats så vackert mitt emellan en 07:as polaris och en 95:as Yamaha och tystnade med en liten glad suck…. Medans jag står och kollar in bakdelen på henne hör jag en liten pojke på en balkong säga till sin far: Såg du pappa?? Den gick fort. Varav pappan hostar upp ett litet skratt och säger till sin son: ” JA du min son, du har mycket att lära.” Då släckte jag lyset till garaget och stängde dörrarna, och innan det blev helt nattsvart sa jag: God natt min pärla…. Sen gick jag med stolta steg in och har sedan dess ett leende på läpparna och händerna skakar pga all uppståndelse.. en dag.. en dag får jag räjsa med henne… The End

cimg2310.jpg

Skrivet av:
Tags: